Ga naar inhoud

WiFi

De goede werking van de netwerkinfrastructuur is voor de communicatie binnen een onderneming van vitaal en strategisch belang. Dit is zeker ook  van toepassing op de draadloze communicatie.
Bij het design van een wireless netwerk wordt er steeds een site survey uitgevoerd. Hierbij onderzoeken we hoeveel AP’s er nodig zijn en wat de optimale locatie van deze AP’s is om het gewenste resultaat te bekomen. Er zijn tal van toepassingen en services die DNCS kan aanbieden.

Win aan efficientie, snelheid en comfort met een performante draadloze netwerkinfrastructuur.

Hotspot

Een WiFi hotspot aanbieden aan uw gasten is zeker een toegevoegde waarde. Een goed ingerichte, veilige & snelle hotspot kan DNCS voor u verzorgen. 

Onze apparatuur biedt tal van mogelijkheden om uw gasten eenvoudig toegang te bieden tot uw service. U kunt bijvoorbeeld zelf toegangsaccounts verzorgen. DNCS heeft ook de nodige expertise om grotere sites te kunnen voorzien van publiek toegankelijke hotspot services.

WiFi as a Service

WiFi as a Service is een draadloos netwerk voor een maandelijkse vergoeding per maand. Met dit concept geniet u van een profesioneel WiFi netwerk zonder investering. Hierbij zit ook het beheer en het onderhoud volledig in één vaste prijs. De volledige verantwoordelijkheid en aanspreking berust dan bij DNCS. Verschillende sites beheren met één groot wireless netwerk. Het kan allemaal in deze schaalbare oplossing.

  • Geen investering
  • Service inbegrepen
  • 24/24 Monitoring
  • Schaalbaar
  • Kwaliteit

Point 2 Point Wireless links

Is er een netwerk aansluiting nodig op moeilijk toegankelijke plaatsen?

Ook voor performante WiFi point to point /point to multi-point verbindingen ben je bij DNCS aan het juiste adres.  In ideale omstandigheden kunnen er afstanden overbrugd worden van +10km. 

Enkele referentieprojecten zijn : Renault garage Turnhout (indoor WiFi), Kerkstoel (Point-to-Point link), Betoncentrale lommel (point to point link over meerdere Km),…

WiFi Site Survey / Metingen

Deze studie wordt steeds uitgevoerd in functie van de gevraagde toepassing (data, voice over IP,…) en houdt rekening met het type gebouw.
De implementatie van een wireless netwerk wordt binnen DNCS als een totaalproject bekeken. Alles wordt in eigen beheer uitgevoerd, gaande van site survey, bekabeling, configuratie, rapportering tot support.


Verder vertrouwt  ZETES op DNCS als first contractor om alle bekabelingswerken voor hun uit te voeren.(link Zetes)

Onze ervaring op wireless vlak gecombineerd met onze kennis van netwerken en IP-cameras hebben reeds meerdere keren gecombineerd tijdens festivals. Vb Graspop, Groezrock, Tomorrowland,…