Ga naar inhoud
HomeAanbodToegangscontrole & Tijdsregistratie

Toegangscontrole & Tijdsregistratie

Integrale en locatieonafhankelijke toegangscontrole dankzij DNCS

Wie geen toelating heeft, mag niet binnen. Via een toegangscontrolesysteem opent u poorten, hekken, slagbomen en automatische deuren enkel voor wie er moet of mag zijn. U beslist wie het gebouw kan betreden of verlaten, en via welke deur.

DNCS bekijkt samen met u hoe u de toegang tot uw gebouwen kan organiseren. Van eenvoudige projecten zoals het beveiligen van één deur voor enkele personen, tot complexe projecten met een integrale beveiligingsproblematiek. We beginnen steeds met een site survey en een analyse van uw beveiliging. Vervolgens stellen wij een netwerkoptimalisatie voor. Daarna gaan we over tot de gewenste implementatie.

DNCS biedt u een web-based security management dat volledig schaalbaar is: vanuit één systeem beheert u integraal en locatieonafhankelijk uw beveiliging. Makkelijk, intuïtief en met een unieke rapportgenerator. DNCS werkt met kostenbesparende technieken die eveneens geschikt zijn voor multi-site toepassingen.

  • Finger print
  • Tijdsregistratie
  • Integraal beveiligings platform
  • Koppeling met bestaande systemen
  • KMO oplossing

 

Onze meerwaarde

DNCS heeft al meer dan 10 jaar ervaring in beveiliging en heeft een VCA-erkenning. We werken enkel met A-merken, zowel in onze materiaalkeuze als bij de installatie. Wij investeren ook in de toekomst: onze techniekers worden voortdurend bijgeschoold en bezitten de nodige certificaten.

Uw beveiligingssysteem kan modulair worden opgebouwd en is daardoor geschikt voor zowel kleinere als grotere organisaties. Groeit uw bedrijf, dan is uw initiële investering zeker niet verloren.

Klik hier voor onze presentatie van geïntegreerde oplossingen

FORE!

Fore! is een professionele, innovatieve en high-end slimme beveiligingsoplossing.

Het systeem combineert praktisch security management met uitgebreide toegangscontrole mogelijkheden. Daarbij biedt Fore! ook standaard opties voor video surveillance, inbraakdetectie en intercom
verbindingen.

 

Door de gecentraliseerde en integreerde aanpak is Fore! een bijzonder krachtige security management oplossing voor het midden en klein bedrijf.

Download Hier onze folder