Ga naar inhoud
HomeOver ons

Over ons

DNCS is een dienstverlenende onderneming uit de Kempen, werkzaam over heel België, die dmv haar uitgebreid aanbod aan toepassingen, kwaliteitsvolle opleveringen kan verzekeren aan al haar klanten.

DNCS werd opgericht in 2007 door mensen met jarenlange ervaring op het vlak van gestructureerde netwerken, beveiligingssystemen en telecom.

Van oorsprong is DNCS een IT-bedrijf. De oprichters bouwden en onderhielden netwerken van grote en kleine bedrijven. Vandaag doet DNCS dit nog, maar er is een belangrijke activiteit bijgekomen. Een 5-tal jaren geleden voelden we aan dat er met de opkomst van de IP-technologie zich een enorme opportuniteit aanbood. DNCS kon dankzij de jarenlange ervaring snel inpikken en ging zich ook toeleggen op het plaatsen en onderhouden van IP-camerasystemen en IP-toegangscontrole.

Onze mensen hebben al ruim hun sporen verdiend in hun vakgebied en kunnen buigen op een jarenlange vakkennis. DNCS biedt maatwerk en anticipeert op de problemen die zich kunnen voordoen. Of het nu over een security audit gaat, een compleet bekabelingsproject of de realisatie van uw IT-infrastructuur, wij zorgen dat u zekerheid hebt over een professionele, gestructureerde aanpak met optimaal resultaat.

DNCS is het aanspreekpunt voor KMO’s, studieburelen en grote bedrijven. DNCS kan uw projecten van a tot z behandelen of net dat gedeelte onder handen nemen waar u een echte specialist voor nodig hebt.

We werken steeds met degelijk en betrouwbaar materiaal en testen onze installaties met gecertifieërde apparatuur.