Ga naar inhoud
HomeAanbodNetwerk

Netwerk

Hoe belangrijk is een goede netwerk infrastructuur?

De netwerk infrastructuur binnen uw onderneming is van vitaal en strategisch belang. Informatie moet op een veilige, betrouwbare en snelle manier kunnen uitgewisseld worden. Dit kan zowel intern als extern op de meest economische manier. Door onze jarenlange expertise van onze netwerk Engineers voorziet DNCS een reeks van totaaloplossingen. Bovendien is het ook mogelijk om DNCS in te schakelen als consultant
Als eerste stap start DNCS met een grondige analyse van uw behoeften met de daarbij horende bedrijf kritische toepassingen. Daarna werken wij een concept op maat uit.  DNCS zorgt als (IT/Netwerk) integrator voor de analyse, het ontwerp, de installatie, het projectmanagement, en het nodige onderhoud van het netwerk.

DNCS Network Solutions

DNCS bedoelt hiermee het plaatsen en afmonteren van gestructureerde bekabeling (CAT5, CAT6 en CAT7) / optic fiber, de layer 1 in het OSI-model.

Het netwerk wordt compleet uitgetest en wordt, indien gewenst, voorzien van een certificatie- en meetrapport.

Wij gebruiken, waar nodig, draadloze verbindingen en zorgen voor de nodige beveiliging.

Koppelen van vestigingen kan mogelijk gebeuren door middel van fiber of koper. Indien niet van toepassing, wordt wireless gebruikt.

Bij onze installateurs zijn nauwkeurigheid en efficiëntie de sleutel voor de beste service.