Ga naar inhoud
HomeAanbodCamerabewaking

Camerabewaking

Een beveiligingssysteem is niet volledig zonder een camerabewakingssysteem. Zo weet u perfect wie waar kan en mag zijn, en wanneer u moet ingrijpen. DNCS is specialist in het uitwerken van beveiligingstoezicht en het op touw zetten van monitoren op afstand.

 

DNCS reikt oplossingen aan met betrouwbare hardware en een optimaal geïnstalleerd videobeheer en besturingssysteem. Deze oplossingen kunnen naadloos geïntegreerd worden in bestaande systemen.


Nieuwe camera’s kunnen altijd worden toegevoegd. DNCS werkt immers met het overgrote merendeel van camera’s en netwerken van leidinggevende fabrikanten.


DNCS installeert en configureert de juiste camerabewaking voor elke situatie voor zowel kmo als industrie, tankstations, overheden, retail en banken.

 

Zorgeloos beheer en opslag van beeldmateriaal

Wil u permanent opnemen of enkel bij beweging en alarmen? Welke gegevens wil u daarbij zien? DNCS bekijkt welke camera waar en op welke manier best opgesteld kan worden. Zo kan de meest aangewezen informatie snel en in goede kwaliteit doorgestuurd worden naar een controlepaneel, uw pc, tablet of smartphone.

Uw beeldmateriaal dient ook opgeslagen te worden, en snel en makkelijk toegankelijk te zijn, liefst van overal ter wereld? DNCS zorgt voor hardware die meerdere opslagvolumes ondersteunt. De opslagcapaciteit kan steeds uitgebreid worden, de belasting op de harde schijf geoptimaliseerd.

DNCS levert ook tijdelijke installaties voor events, bouwwerven, parkings en festivals!