Ga naar inhoud
HomeAanbodCamera intelligentie

Camera intelligentie

Count! Guard

Wilt u graag weten hoeveel bezoekers uw winkel kent? Wilt u uw kosten reduceren en uw personeelsbestand optimaliseren? Bent u geïnteresseerd in het verbeteren van uw klantenservice en wilt u uw reclamebudget optimaliseren? Count! Guard is de oplossing!

 

EFFECTIEF, MEETBAAR EN SLIM

Count!Guard is een unieke video-oplossing die netwerkcamera’s gebruikt om mensen te detecteren en te tellen die een beperkte oppervlakte, zoals een deurgat, betreden. De detectie gebeurt op twee manieren, inkomend en buitengaand. Count!Guard creëert een database die het aantal personen dat binnen- en buitengaat voor elke periode.

 

 

Om aan de stijgende vraag te voldoen voor geoptimaliseerd business management gecombineerd met verbeterde beveiliging, is deze video intelligentie ontwikkeld. Deze oplossing is speciaal voor retailketens, winkels, shopping centers, commerciële panden, spelindustrie, parkings, pubs, clubs en veel andere retail locaties. Count!Guard is de perfecte oplossing voor het top-management om de bezoekersstroom te analyseren voor het gehele retailkanaal, om deze te vergelijken met de verkoopscijfers en om hieruit de gepaste conclusies te trekken.

 

 

VOORDELEN VAN COUNT!GUARD

  • Count!Guard is een kosten-effectieve oplossing die weinig investeringen vergt. Het is goedkoper en makkelijker te installeren vermits enkel standaard netwerktechnologieën vereist zijn.
  • Als web-gebaseerde oplossing kan Count!Guard eenvoudig geconfigureerd worden en de rapporten van de bezoekersaantallen kunnen vanop afstand geraadpleegd worden.
  • Door de gebruiksvriendelijkheid van de interface is het niet nodig om extra personeelstraining te voorzien.
  • Integratie mogelijk met kassasystemen (CRM of ERP).